HTML

PH CSODA

Lúgosítás az Innerlight Supergreens zöld itallal. Egészség - vitalitás - fogyókúra.

Friss topikok

Supergreens lúgosító zöld ital tapasztalatok

2008.08.22. 18:22 BussySanyi

 

Lúgosítás a zöld lötty segítségével                                      

 

Már hatodik hónapja iszom a phcsoda italt. Márciusban kezdtem egy természetgyógyász tanácsára. Addig azt sem tudtam mi az az elsavasodás és hogy lúgosítás.

Nem voltam beteg, de mégis úgy éreztem, valami nincs rendben velem. Bosszantott az állandó fáradtságérzés, kedvetlenség és energiahiány. A természetgyógyász rávilágított, hogy változtatnom kell a táplálkozási szokásaimon, és lúgosítani kell a szervezetemet.

Hittem is, meg nem is, de ma már tudom, hogy igaza volt. Elkezdtem inni az Innerlight Supergreens zöld ital-t és néhány hét után már tapasztaltam a pozitív hatásokat.

A fáradtság megszűnt, az energiahiány szintén. Hosszú évek óta tartó állapotok változtak meg hetek alatt. Kb. egy hónap után az allergiák is kezdtek csökkenni, majd a második hónap elteltével teljesen tünetmentes lettem. És ez azóta is így van. Jöhet a virágpor, a polloenek, a macskaszőr - már nincsenek rám hatással. Ezze együtt az asztmám is a múlté lett, már nem kell hörgőtágító "szipkát" használnom mert megszűntek  az éjszakai nehézlégzések.

zöld ital segítségével történt mindez, és mellesleg még a súlyom is csökkent, három hónap alatt 12 kilót fogytam.

A ph csoda fogyókúra részleteiről majd legközelebb írok.

1 komment

Címkék: allergia fogyókúra lúgosítás elsavasodás ph csoda supergreens phcsoda innerlight zőld ital

A bejegyzés trackback címe:

https://phcsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr76628157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drtihanyi · http://www.drtihanyi.hu 2009.03.03. 10:02:15

Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról.
A franciaországi chartausi néma szerzetesek évszázadok óta főzik féltett, csodálatos, zöld színű, magas alkohol tartalmú (43%) italukat a CHATREUSE-t, amely 125 féle gyógynövényt tartalmaz.

Összetétele örök titok, persze a mai világban, ha a mennyiségi arányokat nem is, de a minőségi összetételt meg lehetne határozni, de ez nagyon nem lenne tisztességes a barátokkal szemben. Mivel alkohol tartalma magas, étkezés után digesztívumként néhány centiliter az ajánlott elfogyasztható mennyiség.

Ebben a dózisban persze nagyon kevés hatóanyag jut be a szervezetbe.

A SuperGreens por ezzel szemben vízben oldódik, összetétele pontosan ismert. Valóban hatásos, valóban a teljes vitamin és nyomelem skálát felölelő vízben oldódó gyógynövények keveréke.

Éppen ezért nem árt felhívni a figyelmet arra, hogy mielőtt valaki úgy dönt, hogy az italkeverék rendszeres fogyasztójává válik, és esetleg egyéb okokból gyógyszert, vagy gyógyszereket is szed, megkérdez, mert mint mondtam, itt valóban hatásos készítményről van szó.


Engedjék meg, hogy egy példával a kérdést jobban megvilágítsam. Napjaink egyik legkedveltebb gyümölcse a grapefruit, hiszen kellemes íze mellett számtalan vitamint, flavonoidokat, nyomelemeket tartalmaz.

De azok a magas vérnyomásban szenvedő betegek, akik pl. Corinfar-t, Norvasc-ot, Normodipin-t, Felodipin-t, Amlodipin-t szednek, nos, ők grapefruitot nem fogyaszthatnak, mert jelentős vérnyomás zuhanást okozhat náluk.

Miért? Azért, mert ezek a gyógyszerek pont azokon az enzimrendszereken keresztül bomlanak le, amiket a grapefruit valamely komponense gátol, így olyan tüneteik lesznek, mintha a szokásos gyógyszerüket túladagolták volna.


Számtalan ilyen példa felhozható, nem csak a grapefruit vonatkozásában. Ezért tehát szívesen felajánlom, hogyha megírja nekem, hogy milyen gyógyszereket szed, esetleges diagnózisait is, akkor én ennek birtokában visszaírok Önnek, hogy az egyébként 49 gyógynövényt alkalmazó, valóban kiváló készítmény az Ön esetében ajánlott-e vagy sem? Mert nincs olyan, hogy valami csak jó - de ezt már Shakespeare sokkal szebben megírta Lőrinc barát szavaival a Romeo és Júliában:

”De nincs oly jó, melyben ne volna vész,
Ha balga módra véle visszaélsz!”

Webáruház: bolthely.hu/drtihanyi/

E-mail címem: info@drtihanyi.hu

A baloldali menüsor kapcsolat pontjában is felveheti velem a kapcsolatot.

A természet kétélű fegyver:

A Tiszafa legtöbb hatóanyaga halálos méreg, azonban belőle nyerhető ki korunk egyik leghatékonyabb rákellenes szere: a Taxol.
süti beállítások módosítása