HTML

PH CSODA

Lúgosítás az Innerlight Supergreens zöld itallal. Egészség - vitalitás - fogyókúra.

Friss topikok

Az Új Biológia és a phcsoda

2008.09.08. 14:57 BussySanyi

 

Az Új Biológia legegyszerűbben fogalmazva azt állítja, hogy minden betegség mögött egyetlen alapvető ok rejlik, ez pedig nem más, mint a test túlsavasodása.

Ezzel ellentétben a régi biológia, amely Louis Pasteur 1800-as évek végén keletkezett művein alapszik, arra az elképzelésre épült, hogy a betegség olyan kórokozókól ered, amelyek kívülről támadják meg a szervezetet. Dr. Young úgy találta, hogy amikor a test sav-lúg (más néven sav-bázis) aránya egészséges egyensúlyban van, akkor a kórokozók képtelenek benne megtelepedni.

Gondoljon úgy a testére, mintha az egy akvárium lenne!

Gndolja el, milyen fontos fenntartani a testben lévő belső folyadékok tisztaságát, hisz ebben "úszkálunk" nap mint nap. Képzelje el, hogy ebben az akváriumban a halak az Ön sejtjei, illetve belső szervei, és abban a folyadékban fürdenek, amely a tápanyagokat szállítja, a salakanyagokat pedig eltávolítja.

Most képzelje el, hogy odatolatunk az akváriumhoz egy autóval, és a kipufogócsövet odaillesztjük annak a levegőpumpának a szűrőjéhez, ami oxigénnel látja el a vizet. A víz megtelik szénmonoxiddal, ezáltal lecsökken a lúgos pH, keletkezik egy savas pH közeg, veszélyeztetve a "halak", az Ön sejtjei és szevei egészségét.

Alapjában véve ez csak egy apró példája annak, hogy mit művelhetünk a belső nedveinkkel nap mint nap. Szennyezzük a légszennyezéssel, a dohányzással, gyógyszerekkel, úl sok evéssel, valamint a savtermelő ételek (tejtermékek, cukor, állati fehérje) túlzott mértékű fogyasztásával, és még számtalan olyan vétekkel, ami felborítja lúgos kémhatású belső nedveink finom egyensúlyát.

Néhányunknak olyan akváriuma (teste) van, amely már épp csak alkalmas arra, hogy fenntartsa az életet, mégis valahogy átküzdjük magunkat a mindennapokon, egyre komolyabb egyensúlyhiányokat teremtve, amíg végül elkerülhetetlennné válik az összeomlás, és legyengítenek bennünket a krónikus, zavaró és nyugtalanító tünetek, amellyekkel dolgunk van.

Belső nedveink pH szintje (sav-lúg aránya) testünk minden egyes sejtjére hatással van. A test nem tolerálja túl jól a túlzott savas eltolódásokat. Valójában a teljes anyagcsere-folyamat a kiegyensúlyozott belső lúos környezettől függ. Egy krónikusan túl savas belső kémhatás szétmarja a szöveteket, apránként berágva magát a közel 95.000 kilométernyi vénába, artériába és hajszálerekbe, mint ahogy a sav a márványba. Ha észrevétlen marad, minden sejtszintű tevékenységet és funkciót akadályozni fog, s szívünk dobogásától kezdve sz agyunk által kibocsátott idegi impulzusokig. Összefoglalva, az elsavasodás az egész életre kihat, és mindenféle betegséghez vezet.

Szólj hozzá!

Címkék: egészség allergia fogyókúra lúgosítás elsavasodás ph csoda supergreens phcsoda zöld ital lúgosító ital prime ph dr young zöld lötty innerlight

A bejegyzés trackback címe:

https://phcsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr60653932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása